Acura TSX Forum - Reply to Topic
Thread: 04 TSX no idea need help Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now



In order to be able to post messages on the Acura TSX Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
05-16-2019 05:35 PM
TSXXXX a CEL is a check engine light. If the car is throwing one, a parts store like autozone can let you use their scanner to diagnose it and see what codes its throwing.

To test the charging system take a voltmeter and test the positive and negative terminals while the car is running. Should be above 14volts.
05-16-2019 03:35 PM
Hellohowru
Quote:
Originally Posted by TSXXXX View Post
Is the charging system still working? The alternator may have been damaged and isn't charging the battery. Does the
battery drain if you drive it awhile? Is it throwing any CELs on the dash?
Before it resorted to sitting while waiting for parts the car acted like it wouldnt want to turn over it would start but after a few tries .

It was running hot so i let it sit to be worked on but after the parts were all put on running hot wasnt the problem .
And what r CELS ? The lights on the dash ?
05-16-2019 01:03 PM
TSXXXX Is the charging system still working? The alternator may have been damaged and isn't charging the battery. Does the battery drain if you drive it awhile? Is it throwing any CELs on the dash?
05-15-2019 11:46 PM
Hellohowru
04 TSX no idea need help

Hello , i have a 04 tsx that was in a hit n run , after the accident the car began to over heat , so it was parked and the Radiator to be replaced , however it sat until the Radiator , spark plugs , thermostat , and hoses were placed on the car.
After every thing was put on the car it started once and was fine , but now the car will not start at all , sometimes lights pop up when the key is placed in ignition but when the Headlights r turnt on it looks as if they are not getting enough power or keeping a steady current they are dim but trying to turn on and go in and out.
Ima mom of 2 who knows nothing about cars just miss riding in my baby need help
Also after accident the break lights began having to need replacing every week. And it started making a buzzing noise it never made before when the remote is pressed.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome