06 TSX engine/electrical problems?? - Acura TSX Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 12-07-2018, 12:13 PM Thread Starter
Registered Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 4
 
iTrader: (0)
06 TSX engine/electrical problems??

I am new to this forum and I bought an 06 Acura TSX about 2 weeks ago. it was running fine and yesterday afternoon I shut the car off and ran into a store for maybe 3-4 minutes and I came back out and it wouldn’t start. I finally got it started by holding down the throttle, would not stay running unless I was on it and it was running very rough and it was abnormally loud like the exhaust broke or the vtech was stuck open. It would not stay running unless I held on the throttle and would not proceed into very high rpms. Maybe 3000 rpms at the most. Anyone have any idea what it could be?
Jplumb213 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Acura TSX Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome