new phone (LG V35 thinq) not registering - Acura TSX Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 07-05-2018, 11:56 AM Thread Starter
Registered Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 3
 
iTrader: (0)
new phone (LG V35 thinq) not registering

hi guys,

Anyone else have an issue getting their smartphone to work? I have had iPhone for the past 10 years, and last phone was an iPhone 5s - it worked fine. I just purchased an LG V35, and it will not register. My old iPhone would bring-up the Aux/USB connection on the monitor, but when I plug my new phone in, it never shows. I've tried re-connecting the phone numerous times. Any thoughts/suggestions?
TSXinSouthBay is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Acura TSX Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome