Acura TSX Forum banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
46 Posts
Discussion Starter #1
i just noticed that the motor blower isn't working
i get a heat on high temp but
warm on low, so i have checked under the hoood, noticed that
fan isn't working at all and coolant is lower than minimum
whats the first thing i should do?
check the fuse box?
i recently played with relay for foglight on with out headlights on
does that relates?
please help thank you
 

·
Registered
Joined
·
64 Posts
mine did the same thing. there is a self diagnostic mode on the AC that will give you a general idea of whats wrong.

Mine was a problem in the blower motor resistor circuit. The "power transistor" was bad.
It is mounted above the passengers feat in an air duct. it uses the incoming air for cooling.

I did not have a chance to put the part in before my car was totaled so i have a brand new OEM one if yours has the same problem. I will make you a deal on it.
 

·
Registered
Joined
·
46 Posts
Discussion Starter #4
where do i get the selfdiagnostic? the shop?
anyhow i will get this checked up this week and let you know thank you
 

·
Registered
Joined
·
10 Posts
Add a little extra info, the resistor can be done DIY, there's a removable panel under the passenger's feet, the resistor is plugged in on the right side, secured by two screws, the right one is tough to get to, but all you need is a long phillips head screwdriver to get it, then it's a quick unplug, unscrew, and replace job.
 
1 - 8 of 8 Posts
Top