Acura TSX Forum banner

Status
Not open for further replies.
1 - 8 of 8 Posts

·
g0t TSX?
Joined
·
41 Posts
Discussion Starter #1
Hey TsxClub. I have an 06 CGP AT/NAVI and I look under hood and noticed there is a blue plug.

I wish I can get a pic but i cant seem to upload it somehow from my Iphone4(if someone knows, help).

I just dont know where this blue plug by the driver side goes? It seems to be the only blue plug. any ideas? Help...Thanks.
 

·
long-term build
Joined
·
2,761 Posts
oooooohhhhhh.

yeah, um. looks like a plug that goes to the headlight somewhere?
got any lights not working?

 

·
g0t TSX?
Joined
·
41 Posts
Discussion Starter #6
how u put that pic in the thread like that? lol

And nope all my lights work. thats why i find it weird....
 

·
long-term build
Joined
·
2,761 Posts
well, click your link you provided that took you to photobucket.

over on the right of the screen, you will see some links/code.

email and IM
direct link
html
img
...etc

what you want is the IMG tag

so click that, it'll copy it automatically, than paste it here.
that's how you do it on the interwebs/forums.
go to photobucket, upload, then post the IMG tags here.




and I looked for you at my car, but that plug like goes under
the lights or something, it's not sitting out in plain sight.
so get under the car with a flashlight, pull the splash guard,
and start looking around.
 

·
g0t TSX?
Joined
·
41 Posts
Discussion Starter #8
i just cant seem to find or understand what it is. Everything works on my car, except the alarm buzzer. Im thinking its that because its not connected, IF thats the plug that goes to it, but it doesnt do anything when i hit the alarm. Maybe the buzzer is not working. ??
 
1 - 8 of 8 Posts
Status
Not open for further replies.
Top