Acura TSX Forum banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
So these are the codes I have,
11-1: Difference of high voltage and lower voltage on the torque sensor
12-1: A problem with voltage for torque sensor PVF
21-1: A problem with the voltage for IG1
61-1: Control Unit Low Voltage
If anyone has any advice on where to start that would be great!
There's no light on my dash but there is a slight whirring noise when I accelerate at lower speeds, I'm not sure if those things would be correlated but I'm not sure. I know it's not my suspension because I recently just rebuilt all of it, including bearings, joints, the whole shazam.
If anyone has any advice, please share!
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
So these are the codes I have,
11-1: Difference of high voltage and lower voltage on the torque sensor
12-1: A problem with voltage for torque sensor PVF
21-1: A problem with the voltage for IG1
61-1: Control Unit Low Voltage
If anyone has any advice on where to start that would be great!
There's no light on my dash but there is a slight whirring noise when I accelerate at lower speeds, I'm not sure if those things would be correlated but I'm not sure. I know it's not my suspension because I recently just rebuilt all of it, including bearings, joints, the whole shazam.
If anyone has any advice, please share!
Yes in interested too, do you have any solution?
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
So these are the codes I have,
11-1: Difference of high voltage and lower voltage on the torque sensor
12-1: A problem with voltage for torque sensor PVF
21-1: A problem with the voltage for IG1
61-1: Control Unit Low Voltage
If anyone has any advice on where to start that would be great!
There's no light on my dash but there is a slight whirring noise when I accelerate at lower speeds, I'm not sure if those things would be correlated but I'm not sure. I know it's not my suspension because I recently just rebuilt all of it, including bearings, joints, the whole shazam.
If anyone has any advice, please share!
Remove drive belt if it dont go away may be torque converter. If it does, loose belt, too tight belt. Ac compressor, alternator or power steering going bad
 
1 - 3 of 3 Posts
Top