Acura TSX Forum banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter · #1 ·
this is like the fifth time my tsx have done this. when you drive it for like a minute or two it loses power like the clutch is going out. the vsa turns on and the check engine lights turn on. then when turn off the engine and wait for a sec it runs normally again. i don't know what is wrong with it. i am guessing that the fly wheel is loose cuz it makes a sound when it takes off. but i am not really sure. can you guys give me some advice? i dont really wanna waste money on a diagnose so if you guys cant help then i probably have to cuz i dont wanna mess up the engine.
 

·
Registered
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter · #3 ·
so you think its the throttle body then? like when it happens i try to floor it but it wouldnt go any faster. i probably have to diagnose it when i get money.
 

·
Registered
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Customer States: Car is hesitating & having trouble accelerating, check engine, VSA & TCS lights lit on dash. Code 2138 APP Sensor incorrect voltage, data list A 1.20 volts, B .37 volts, clear code, reset.
Perform troubleshooting page 11-262, testing says replace APP sensor, replace sensor, check voltage, B 50% of A all through range, test drive, no code - issue resolved
thats what they pulled up on it...so all i have to do is replace the app sensor?
 
1 - 3 of 3 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top